Indskrivning til skolestart i 2017

I januar 2017 kan forældrene i Holstebro by vælge mellem tre folkeskoler - her kan du se, hvordan indskrivngen foregår.

Som forældre i Holstebro by til et barn, der skal begynde i 0. klasse, kan vælge mellem tre forskellige folkeskoler i byen:

• Sønderlandsskolen.
  • Nørre Boulevard Skolen.
  • Rolf Krake Skolen.

De tre skoler ligger i ét skoledistrikt, som dækker hele Holstebro by.

På kommunens hjemmeside skal du logge ind med NemId og indskrive dit barn i perioden onsdag 4. januar til torsdag 19. januar 2017:

Klik her: Indskrivning til folkeskolerne i Holstebro by

Har du ikke mulighed for at indskrive med NemId kan du få hjælp i Holstebro Kommunes Borgerservice eller her på skolen.

Vil du vide mere inden indskrivningen?

Informationsmøde på Sønderlandsskolen, Døesvej 7, Holstebro 11. januar 2017 kl. 18.30 - 19.30.

Hent filer

PDF icon Orientering om skoleindskrivningen i Holstebro byPDF icon Generel pjece om indskrivning til skoleåret 2017-2018PDF icon Pjece til forældre om det skoleparate barn